söndag 2 oktober 2016

Dagens tre kort

Dagens kort är tre stycken!

Se ditt värde med nya ögon. Du förtjänar mindre stränga tankar om dig själv. Att tro det bästa om sig själv i form av att tänka "jag vet redan det där, jag kan redan det där" osv hjälper ingen framåt.
Men att ständigt värdera sin insats med att "det kunde blivit bättre, nästa gång går det snabbare, jag kommer lyckas göra det snyggt som proffsen" för dig inte heller framåt. Lägg istället fokus på att se dig själv med nya mindre drömmande ögon. Känn dig nyfiken. Vad skulle en främling se för styrkor hos dig?

Om du skulle stå inför en bröllopsceremoni med dig själv. Vilka sidor möts då? Starka/svaga, manliga/kvinnliga, villiga/ovilliga, vackert/ mindre vackra?
Detta är din bild du ska värdera högre. Även dina sämre fina egenskaper gör dig till just du! Det måste finnas en balans.

Synkronitet ligger i tredje kortet. Det har kommit upp mycket åt alla möjliga personer senaste veckan. Detta kort säger idag att du ska lämna oärligheter, osanning, orätta tankar/handlingar/personer. Det är en tid där vi ska lägga mer fokus på det som inte bara måste vara/måste fungera utan också de personer/samtalsämnen som ger oss positiv energi tillbaka.

Så snurra dig uppåt likt en lycklig älva, dansa på trädets löv i din fantasi och se din vackra personlighet.

Ta hand om er!

Linda

www.lindaobergmedium.com

info@lindaobergmedium.com
https://www.facebook.com/lindaobergmedium/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar