fredag 1 juli 2016

Atlantean Healing ™

TÄVLING!


Nu kan du vinna en Atlantean Healing -behandling på distans.


Atlantean Healing ™ är en snabbt växande energi healing energi som har getts till mänskligheten vid denna tid av stora förändringar.Denna höga vibrerande energi har använts i läkande tempel Atlantis av helande präster och prästinnor. Denna speciella energi hölls i de stora pooler av energi tills mänskligheten var återigen redo att kanalisera den. Praktiseras och systemet kanaliseras genomDet är Birkan Tore som tagit fram denna healingform och nu lärs den ut internationellt. Atlantean Healing ™-tekniken är en kombination av de gamla tekniker som användes i templen och de nya som ges till oss för de utmaningar vi står inför idag. 

Atlantean Healing ™ är utformad för att balansera vår energi och riktas därför inte till varken sjukdomar eller diagnoser. Det är en mycket hög vibration, vilket gör den kraftfull, men känns ändå mild att ta emot. Varje behandling utförs av en certifierad Atlantean Healing Utförare™ tillsammans med Atlantis Änglar och har alltid fokus på det högsta goda för klienten. Den atlantiska helande energin kommer att fortsätta att arbeta och balansera energifält för klienten i flera timmar, i vissa fall upp till dagar.

Genom initieringen har Atlantean Healing Utförare™ tillgång till att jobba med Atlantean Healing ™-tekniken vilken också innefattar kristallrikets- och växtrikets i energiform. Atlantean Healing utövare ™ är utbildade för att använda sina intuitiva färdigheter, kommunicera med änglar och ge dig vägledning under och efter dina behandlingar. Vi uppmuntrar inte, undervisar eller främjar någon form av diagnos eller lovar att bota ett redan existerande medicinska tillstånd. Vi fokuserar istället på helkroppsupplevelsen och den perfekt hälsa.
Du väljer själv om du vill stå, sitta eller ligga under din behandling och för dem som bokar tid på distans är det viktigt att vila under behandlingen. Du blir meddelad när behandlingen är slut och får en skriftlig uppföljning på den.

Hur gör man?
För att tävla ska du svara på några frågor och skicka svaren till; info@lindaobergmedium.com
(Du kan givetvis skicka in flera gånger och även nominera andra. Om någon annan vinner måste dock den personen ge sitt samtycke till healingen och tidsbokningen sker inte genom dig.)

1. Varför ska just du vinna?
2. Har du fått healing förut och i så fall vilken variant?
3. Vart anses Atlantis ligger på dagens världskarta?

Det kommer bli minst en vinnare. Men ju fler som tävlar desto fler vinnare kommer det att bli! Tävlingen pågår fram till söndagen den 10 Juli 2016. Vinnaren/vinnarna kommer att koras genom lottning och presenteras här på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar