onsdag 19 oktober 2016

Dagens kort

Det är dags för oss att välkomna något positivt in i våra liv. Vi lämnar det jobbiga bakom oss. Och för dig som inte vet vilket jobbigt det skulle handla om så är det den energi som legat runt oss länge. Det kommer att höja våra vibrationer men andra sidans hjälp kan inte fixa själv. Det är vår fria vilja som måste ta emot och i vissa fall starta upp hjälpens kraft.
Oavsett om du tror på liv efter döden, änglar, högra masters eller inte så är det något mer än det vi fysiskt kan se. Om du bara välkomnar att få må bättre så är du i rätt vibration för att ändå ta emot.

Lämna det som inte längre gynnar din hälsa. För många är det psykologisk ohälsa, stress, ohälsosamma relationer och dåliga kostvanor som behöver lämnas. Överlag ändrar samhället sig och ju mer vi ser till det gamla desto längre tid tar det att släppa. Våga tänka att en liten ny vana varje dag är guld värt. Att äta lite mera grönt, lite skrev jag. Sova en kvart längre om natten, meditera 5 minter och bara ta in bra musik eller lyssna på din andning. Va inte så rädd för vad andra ska tycka. Låt inte ditt ego säga dig saker som ändå ingen annan kommer att kommentera, om du inte berättar dem. Det är för din egen skull du ska göra en lite förändring.

Heighten your vitality - det står för att du bör se in till djupet av ditt varande. Du är värdefull så titta på varför? Varför du är det för dig, och för andra. Om du har låg energi så fyll dig själv med varma solstrålar, och visualisera då att ljuset ger dig energi, och grunda dig om du behöver det. Att känna sig lagom ett med naturen är viktigt. Du behöver inte gilla höstens gula färger. Överös dig med gröna krukväxter på utskrivna bilder, skärmbilder eller köp ett gäng krukor och ta in naturen. Umgås med en vän. Le, skratta kramas och dela den mänskliga kontakten.

Ta hand om er!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar