måndag 15 maj 2017

Healing nu ger bättre skörd av dina mål.

Vad vill du skörda av dina mål.

Healing åt själen hjälper den fysiska kroppen. Healing åt kroppen hjälper själen, vår energikropp.

Maj-solen har tagit plats och det har blivit tydligt att den börjar bli stark, trots att många väntar på mera värme. Men invänta inte värmen utan se och gör denna kommande månad till din uppladdning. Utan försådd, omvårdnad, ogräs-rens, sol och vatten blir det ingen super-skörd. I värsta fall uteblir den helt. Omvårdnad är bra året runt men solen är som starkast på sommaren och det är då vi bunkrar för vintern. Så i vårbrukets tecken behöver vi ta hand om oss själva också.

Gå en kurs, ta en promenad, unna dig sömn utomhus, se över din kost och rensa kropp och själ från det du vill lägga bakom dig. Ge dig själv Healing i alla former, oavsett vad det än är som är Healing för dig. Andra ska inte värdera vad som är bra och underbart för dig - det gör du själv.

Om du vill starta din vår-boost redan idag och bokar en Atlantean healing ( distans eller i Halla), och samtidigt anger "Maj-solen", så betalar du 50% av priset. Det är en del av min Healing åt andra denna period. Bokning kan du göra här, http://www.lindaoberg.com/atlantean-healing

Atlantean Healing är en högt vibrerande energi som balanserar din aura, dina chakror och där jag även avhjälper eventuella blockeringar du bär på.

Erbjudandet gäller en gång per person och bokningar som görs tom måndagen den 29/5. F-skattsedel finns och tystnadsplikt tillämpas. Vid Healing på distans kommer en uppföljning via mail efteråt.

(Bilden är från min andra blogg, https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivFohssY1zYB69LnAScDgIMtj1zaoadIuUID-6nzLpWvoyRyN2CW3ZDwvFWr2iUCnil-kCUanhrGDyDt9rXhqWYKKPxSpNFUibk92CHsBwSgwcrU5yaty9HKlUvYGPpLiMQcjLWwURHC0/s1600/DSC_0429-704866.JPG)

Ge dig en Tisdag i healingen tecken.

/Linda Öberg

Änglamedium, Atlantean Healer™ och Intuitiv coach

Tel: +46 (0)73  716 21 26

info@lindaobergmedium.com 

www.lindaoberg.com
https://www.facebook.com/lindaobergmedium/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar