tisdag 6 december 2016


Var stolt över vem du är och skriv under på det!


Detta är en fortsatt hyllning till Ainbusk tillsammans med dagens budskap. För alla borde ställa sig rätt upp och ner, fundera på vad de är allra stoltast över och skriva under med stolthet på att de har många saker att vara stolta över. ALLA människor har det  oavsett vad de senast gjorde eller vad majoriteten är.

Så börja redan nu. Vad får dig att le med det du gjort i ditt liv? Vad får magen att känna välbehag över? Vilka sidor är dina vackra och finaste? Och förläng detta med att förklara varför. Det finns alltid saker vi gör som vårt ego gärna vill förminska eller värdera till något som inte skulle vara bra.

Maggan i sitt Eksjöhus i blått och vitt, kvinnan som födde Amanda (som vi många vet vem hon är), hen som vet att den andre tänker samma sak, kvinnan som ler i sin spegelbild men ropar Varför i hjärtat, kvinnan som lämnat den lilla flickan hon en gång var....ja alla har de så otroligt mycket att vara stolta över.
Så självklart kan du med, oavsett om du är man eller kvinna. Om du inser att det finns saker att förbättra och du tar första steget så har du något nu precis att vara stolt över.

Skratta dig igenom en rolig film, fundera igen - vad är jag stolt över med mig själv. Skriv sedan under och sätt upp det på väggen. Påminn dig själv om att du har ett oerhört fint värde och massor att känna stolthet över.

Jag tackar Ainbusk och alla som gjorde det möjligt till skivan Stolt. Den förändrade mitt sett att  orka se på både fina och fula saker i mitt liv. Den förändrar, berikar och är fantastisk - precis som så mycket mer ni gjort. Så fortsätt känna stolthet för det är för evigt er stolthet att få bära.

Ta hand om er!
/Linda


Bilden är hittad här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar