måndag 12 december 2016

Besluta dig för mindre stress

Varför stressa om du inte vill?

Just idag är det inte ens halvvägs genom december och många ska jobba många dagar till. Men vi har tid att jul-mysa OCH att avsätta mer tid för utveckling och ned-stressning.

Om du beslutar dig för att minska på din stress och vill göra en resa där du skapar nya vanor, hittar förståelse för hur du fungerar och övar in nya små vanor som ska minska din stress är det nu du ska anmäla dig. Här kommer du till bokningen för anmälan;
http://www.lindaoberg.com/privat-sittning/intuitiv-coaching

Det finns nu ett paket där du får 4 egna tillfällen med mig där vi kommer att balansera din energi, titta bakåt och framåt, utgå ifrån vad du helst vill med din vardag framåt och jobba mot det. Du är själv med och formar det resultat som just dina fyra träffar kommer att ge.

Mellan dessa tillfällen har du övningar eller uppgifter som du gör själv. Dessa går vi sedan igenom så du ser dina styrkor, hittar dina stunder av total avslappning och dessutom kan fortsätta din vardags utifrån vad som behövs men med mindre stress.

Detta är den finaste julklapp och nyårslöfte du kan ge dig själv - någonsin. För stress är inte bara negativt, det äter av ditt liv och din minnen. Så besluta dig idag.

Du behöver ta dig till Halla, Gotland, eller ha en dator där du kan genomföra möten via Skype. Givetvis kan vi även höras via telefon om du hellre önskar det.
Våra träffar bokas mellan Dec-16 till Feb -17.
Pris för fyra tillfällen plus materialet att jobba vidare med är 2250kr. I detta ingår dessutom Atlantean healing, kontakt mellan våra bokade möten och du kan även förlänga till förmånligt pris efter dina fyra tillfällen.


Välkomna 2017 med stärkta vanor och mindre stress.


     Med vänligt hälsning




Här kan du boka ditt paket; 
http://www.lindaoberg.com/privat-sittning/intuitiv-coaching

Bilden är hämtad härifrån; https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjSxfmIuu7QAhXJ8ywKHVgXBpMQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.vattumannen.se%2FProduct.aspx%3FProdNo%3D85640&bvm=bv.141320020,d.ZWM&psig=AFQjCNHOSUG6ZHkxURd3Xy1AEmdFVwVzLw&ust=1481625084526729

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar